NvirusD.com

VírusMentes Tisztaság - Pontosan Mit Jelent Ez a Fogalom?

VírusMentes Tisztaság – Pontosan Mit Jelent Ez a Fogalom?

Mit jelent számunkra a VírusMentes Tisztaság a mostani időszakban és úgy általában?

Mielőtt szó esne a VírusMentes Tisztaság jelentéséről, tisztáznunk kell néhány alapvető fogalmat, amelyek ismerete nélkül nehezen érthető, olykor’ talán zavaros lenne az okfejtés. Mindenki hallott már a koronavírusról, baktériumokról és egyéb fertőző mikrobákról. Tudjuk azt is, hogy szabad szemmel nem láthatók, csaknem mindenhol előfordulnak, és különböző betegségek okozói lehetnek. Ugyanakkor, azt is tudni kell, hogy nem minden vírus és baktérium az ellenségünk, sőt, ezek nélkül az emberi élet, és úgy általában az ÉLET elképzelhetetlen lenne a Földön.

Anélkül, hogy túlságosan beásnánk magunkat a mikrobiológiába lássuk, mi a legfontosabb különbség például az ismert koronavírus és a mikrobák között. Az egyik legjelentősebb a szerkezetükben rejlik. A baktériumok testének nagy részét citoplazma alkotja, ami örökletes anyagot is tartalmaz, és amit sejtfal vesz körül, tehát élőlénynek számít. A vírusok ugyanakkor, (a koronavírus is) azon túl, hogy sokkal kisebbek, mint a baktériumok, nincs citoplazmájuk, sejtfaluk, mindössze egy külső fehérjebevonat védi őket. Ebből következő lényeges eltérés az, hogy a vírusok a baktériumokkal ellentétben nem táplálkoznak, nincs anyagcseréjük, és önmagukban nem képesek szaporodni. Az utolsó nagyon fontos különbség, hogy a koronavírus és minden más egyéb vírus is élettelen, kizárólag szerves közegben létezhet.

Miután tudjuk, hogy a legkisebb mikroba a vírus, így a VírusMentes Tisztaság nemcsak vírusoktól mentes levegőt vagy környezetet jelent, hanem minden más, a vírusnál nagyobb, mikróba, atka és más allergén elemektől menteset is. Azt is jelenti továbbá, hogy a vírusoktól mentes tisztaság mindenre vonatkozik: a levegőre, a tárgyakra és burkolatra is. Ilyen vírusmentes tisztaságnak kell lennie, például a műtőkben és más olyan helyeken, ahol akármilyen okból is, de ki kell zárni a vírus- és fertőzésveszélyt.

Járványok idején különösen nagy jelentőségű a VírusMentes Tisztaság! Sajnos, az alapvető higiéniai szabályok betartása nem elegendő, hiszen, ha az immunrendszerünk gyengélkedik, könnyebben megbetegedhetünk. Arról már volt szó, hogy a legjobb védekezés az optimálisan működő immunrendszer, de a vírusmentes környezet legalább ennyire fontos lehet a megbetegedés elkerülése érdekében.

Talán nem gondolnánk, a tény mégis az, hogy Magyarországon minden harmadik ember szenved valamilyen légúti problémától, ami lehet időszakos, de lehet krónikus is. A légúti fertőzéseket koronavírusok vagy baktériumok okozzák olyankor, amikor az immunrendszerünk nem képes megfelelően védekezni. A fertőzés okozta légúti betegséget alapvetően az különbözteti meg, hogy a tünetek mellett lázzal is járhat és a panaszok egy-két hét elteltével elmúlnak. Ugyanakkor, az allergia vagy asztma nem múlik el mindaddig, ameddig az allergén elemek jelen vannak. Azt gondolhatnánk, hogy a különböző kiváltó okok, különböző megoldást igényelnek, de ez nem így van. A VírusMentes Tisztaság mindkét fajta felső légúti megbetegedésre jótékony hatással lehet, bármilyen gyógyszer alkalmazása nélkül vagy azzal együtt.

A koronavírus és egyéb kórokozóktól mentes környezet megteremtése, különösen magánszemélyeknek nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Többféle módszer is létezik, közülük az egyik legjobban teljesítő és a viszonylag magas ára ellenére a leginkább elérhető, az a német tervezésű, Németországban gyártott DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gép. Ez a multifunkciós berendezés tökéletesen képes a vírus, baktérium és egyéb allergén elemektől mentes levegő és környezet, a VírusMentes Tisztaság megteremtésére. Ezt atényt számtalan, harmadik személy által végzett bevizsgálás és az általuk kiadott tanúsítvány igazolja.

Az idő előrehaladtával a legtöbb ember rájön, hogy fiatalabb korában nem fordított kellő figyelmet az egészségére, ezért idősebb korára akár többféle krónikus betegséggel kell együtt élnie. Ez azt jelenti, hogy ők különösen érzékenyek a fertőzésekre, amelyek az ő esetükben rendszerint súlyosabb lefolyásúak . Ezért számukra különösen fontos lehet, akár életet is menthet a VírusMentes Tisztaság. Egy ilyen környezet óriási segítséget jelent az immunrendszer számára! Az egészségtudatosan élők minden bizonnyal tisztában vannak azzal, hogy a vírusoktól, kórokozóktól és allergénektől mentes otthoni, illetve munkahelyi környezet egyben magasabb életminőséget is jelent.

Röviden ezt jelenti a VírusMentes Tisztaság. El kell azonban azt is mondani, hogy az immunrendszerünk jó állapotban tartásának fontos feltétele az, hogy az emberi kapcsolattartáson keresztül rendszeresen érintkezzünk vírusokkal. Ez olyan az immunrendszer számára, mint sportolónak a mindennapi edzés, erősíti a szervezet védő. és ellenálló képességét. Még ha esetleg úgy tűnik is, nincs ellentmondás. Mindig az adott szituáció dönti el, hogy éppen mire van szüksége a szervezetünknek, folyamatos támogatásra vagy éppen gyors segítségre.

Ha véleménye van a leírtakkal kapcsolatban, kérjük, írja le a Hozzászólás részben. Ha kérdése van, Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Source: DELPHIN – VírusMentes Tisztaság © Copyright 2020 NvirusD.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.