NvirusD.com

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tájékoztatja a NvirusD.com honlap szolgáltatásait igénybe vevőket arról, hogy a honlap tulajdonosa, a VírusMentes Tisztaság hogyan kezeli a velünk kapcsolatba lépő ügyfelek által önként megadott személyes adatokat. Ezek az adatok: Név, Telefonszám, eMail cím.

Adatkezelés menete:
Az ügyfél által önként megadott, vásárláshoz szükséges, fentebb részletezett adatokat eMail-ben megküldjük a megbízónknak, aki az ügyfél személyes adatait, az Adatvédelmi Törvény szabályai szerint kezeli.

A VírusMentes Tisztaság személyes adatot nem kezel és nem tárol, csupán adat továbbítást végez!

Az adat továbbítást végző Neve: VírusMentes Tisztaság, (NvirusD.com), Telefonszáma: +36 30 298 2939

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY JOGA VAN TILTAKOZNI A SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE ELLEN!

Ha Ön a jelen Adatkezelési Nyilatkozat ismeretében igénybe veszi szolgáltatásunkat, akkor az EU Parlament 2016/679 sz. rendeletének 32. bekezdése, valamint a 4. cikk 11. pontja alapján hozzájárul személyi adatai kezeléséhez és továbbításához.

Amennyiben úgy érzi, hogy nem a fentebb leírt módon kezeljük személyes adatait, amit a fentebb megadott módon a tudomásunkra hoz, de mi nem tettük meg a kérésének megfelelő módosításokat, joga van panaszt tenni az adatkezelésünket illetően. Ezt az alábbi címen teheti meg: Nemzeti Adatvédelmi és Információ Szabadság,

Ha a jelen Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

– VírusMentes Tisztaság –

KIVONAT AZ OKI DELPHIN DP S8 MINŐSÍTÉSÉBŐL

A DELPHIN DP S8 egy multifunkcionális vízalapú Fertőtlenítő és Mmélytisztító gép, amit teljes egészében Németországban gyártanak. Szint egyedülálló módon, négy nemzetközileg védett szabadalmat is alkalmaztak a gépbe. Porzsák és mechanikus szűrők nélkül, tiszta víz felhasználásával eltávolítja a vírusok, mikrobák, az allergén anyagok és a por 99%-át. Ezt az egyik szabadalom az “L-Lamella” szeparátor alkalmazásával válik lehetővé. A fertőtlenítő és tisztítórendszer, környezetbarát sterilizálási képességgel kiegészítve képes a VírusMentes Tisztaság elérésére.

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány