NvirusD.com

ADATFELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ADATFELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK az NvirusD.com HONLAPON TALÁLHATÓ TARTALOM TEKINTETÉBEN

Ahhoz, hogy használhassa Honlapunkat, Önnek el kell fogadnia az Adatfelhasználási Feltételek dokumentben foglaltakat. A VírusMentes Tisztaság (a továbbiakban VMT) bármikor módosíthatja a jelen Adatfelhasználási Feltételek tartalmát.

1.) BEVEZETŐ 
Honlapunk használatával Ön elfogadja az itt leírt Adatelhasználási Feltételek -et. Ha nem fogadja el, akkor kérjük ne használja honlapunkat! Ha Ön látogató, akkor a szolgáltatásaink igénybevétele érdekében el kell fogadnia az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat is. A VMT bármikor módosíthatja a Adatfelhasználási Feltételek tartalmát. Az Ügyfél definíciója: minden olyan személy, aki kapcsolatba lépett velünk, a szolgáltatásaink igénybevétele céljából. A Látogató minden olyan személy, aki a VMT oldalak tartalmát megtekintheti, de nem veszi igénybe a szolgáltatásainkat. A VMT által biztosított információt az Ügyfél és a Látogató is, csak saját felelősségére használhatja fel. Az Ügyfél által a VMT weboldalán elhelyezett információ, tájékoztatás tartalmáért kizárólag az azt megjelentető személy a felelős. VMT nem vállal felelősséget az ilyen tartalmakért.

2.) GYERMEKEKRE VONATKOZÓ NYILATKOZAT
A VMT elkötelezett a gyermekek magánéletének védelmében. Ne feledje, hogy a VMT honlapja kizárólag 18 éves kor feletti felnőtteknek szól.

3.) A VírusMentes Tisztaság FELELŐSSÉGE
A VMT weboldal használata és a tartalomhoz való hozzáférés az Ügyfél és a Látogató (a továbbiakban: Felhasználó) saját felelősségére történik. A VMT honlap használatakor előfordulhat, hogy a Felhasználó 3. személy honlapjára, alkalmazására kerül. Miután ilyen esetben a VMT -nek semmiféle jogköre nincs a 3. személy honlapját illetően, az ott történtekért semmilyen formában nem vállal felelősséget. A VMT szintén nem vállal felelősséget semmilyen személyi sérülésért, beleértve a halálesetet is, amelynek bekövetkeztéért a honlap tartalmát teszik felelőssé.

4.) A TARTALOM HASZNÁLATA
A VMT lehetővé teszi, hogy a Felhasználó a VMT honlapén lévő tartalmat megtekinthesse és arról kizárólag saját használatra másolatot készíthessen. A VMT weboldal tartalmát, videóit és képeit nemzetközi szerzői jogi törvények védik. A Tartalom szerzői jogi védelem alatt áll a nemzetközi törvények szerint. A tartalom címe VírusMentes Tisztaság. Minden, az itt kifejezetten nem nevesített jog fenntartva, VírusMentes Tisztaság számára. Ha megsérti a jelen Adatelhasználási Feltételek bármelyikét, a Tartalom használatára vonatkozó engedélye megszűnik, és azonnal meg kell semmisítenie a Tartalom bármely részéről készített másolatot.

5). HÍRDETÉSEK ÉS LINKEK MÁS HONLAPOKRA
A VMT linkeket jeleníthet meg harmadik fél honlapjára, vagy az általuk megadott keresési kifejezések elsődleges válaszai lehetnek, és a VMT lehetővé teheti a hirdetőknek, hogy bizonyos keresési kifejezésekre reklámokkal vagy szponzorált tartalommal válaszoljanak.

6.) FELHASZNÁLÓI ADATFELTÖLTÉS
Mint a VMT honlap Felhasználója egyetért azzal, hogy adatot kizárólag azokra az oldalakra tölt fel, amelyek kimondottan ilyen céllal lettek létrehozva, mint például a KAPCSOLAT oldal. A VMT honlap és annak adminisztrátora garantálja, hogy az említett oldalakra feltöltött adatokat és tartalmakat bizalmasan kezeli, azt 3. személlyel nem osztja meg. A harmadik fél weboldalának használata a Felhasználó saját felelősségére és a 3. fél honlap feltételei szerint történik. A VMT nem támogatja a 3. fél honlapjain hirdetett termékeket.

7.) ÁLTALÁNOS.
A VMT székhelye Budapest, Magyarország. A VMT Tartalom elsősorban magyarul és angolul beszélőknek szól. Ha a VMT honlapot Magyarországon kívül érte el, a honlap fejrészében lehetősége van az angol nyelvű változatra történő átkapcsolásra. Ha az itt leírtakkal kapcsolatban bármilyen kérdése, javaslata lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba