NvirusD.com

KAPCSOLAT

VírusMentes Tisztaság elkötelezett arra, hogy minőségi ügyfélszolgálatot biztosítson ügyfelei számára. Minden, a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító géppel kapcsolatos kérdésre készséggel válaszolunk.

TÖBBFÉLE MÓDON FELVEHETI VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Ezen a telefonszámon: +36 30 508 9838
Továbbá a Viber és a WhatsApp alkalmazásokon keresztül.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÉS BEÜZEMELÉS!

Kérjük, töltse ki az űrlapot, s mi 24 órán belül reagálunk.

VírusMentes Tisztaság
ProAir Magyarország
Együttműködő Partnere
+36 30 508 9838
NvirusD.com
*
Paskuly Imre
E.V. 54716506
1237 Budapest
Apró u. 22.
Asz.: 55967956-1-43

PORATKÁK ÉS EGYÉB ALLERGÉNEK

A szakorvosok nyomatékosan figyelmeztetnek, hogy az allergiában szenvedők és a nem megfelelő immunrendszerrel rendelkezők kerüljék az allergénekkel való érintkezést. Azt már mi mondjuk, hogy ennek egyik legbiztonságosabb módja a DELPHIN DP S8 használata, ami biztonsággal eltávolítja a koronavírusokat, baktériumokat, az allergéneket és az atkákat mind a levegőből, mint a felületekről, de még a matracokból is.

A házpor allergiás reakciókat válthat ki, a benne található vegyi anyag maradványok, baktériumok, házi poratka ürülék és más káros anyagok veszélyes keverékeinek hatására. Ezek az egészségünkre veszélyes anyagok a tudtunk nélkül felhalmozódnak a házporban, ami óriási egészségügyi kockázatot jelent az ember számára. Az évek során az allergiás nátha akut asztmává válhat, a vírusfertőzés kialakulásának lehetősége pedig megsokszorozódhat.

Az immunrendszer reakcióját, amit 1. típusú allergiás reakciónak nevezünk nem maga a házpor válthatja ki, hanem a benne élő házi poratka ürüléke. Az úgynevezett P1 antigén valószínűleg a legfontosabb allergén elem. Az atkák, különösen a Dermatophagoides pteronyssinus és a Dermatophagoides farinae, csak mikroszkópon keresztül láthatók, és olyan bőrrészecskékkel táplálkoznak (Dermatophagoides = bőrevő), amelyekből minden ember körülbelül 1,5 grammot hullajt el naponta, a tudta nélkül.

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány

A poratkák és egyéb allergének még járványmentes időben is az alábbi tüneteket produkálhatja: folyamatos nátha, tüsszögés, szemviszketés, duzzadt és könnyező szemek, torokfájás, fülviszketés, orr vagy torok viszketése vagy duzzanata, továbbá asztmás reakciók, például akut köhögés, levertség, fáradékonyság. A DELPHIN DP S8 99%-ban eliminálja ezeket a káros anyagokat!