NvirusD.com

GYAKORI KÉRDÉSEK A DELPHIN DP S8 FERTŐTLENÍTŐ ÉS MÉLYTISZTÍTÓ GÉPPEL KAPCSOLATBAN

Pontosan azt, amit a szavak jelentenek. A vírusmentes jelzőt azért használjuk, mert ezzel azt érzékeltetjük, hogy a DELPHIN DP S8 még a legkisebb méretű egészségre káros anyagot, a vírusokat is eltávolítja! Ezért, a VírusMentes Tisztaság egyben Tökéletes Tisztaságot is jelent.

A látszat csal, a szabatos válasz mégis az, hogy az is.  A DELPHIN DP S8 a közismerten korszerű német ipar egyik leg innovatívabb terméke! Ez a három az egyben fertőtlenítő és mélytisztító gép, a forradalmian új L-lamellás vízszűrő technológiával tökéletesen vírus mentesít, fertőtlenít és természetesen portalanít is, sokkal precízebben, mint egy hagyományos porszívó.

Ezt nem mi állítjuk, hanem ismert és elismert, független termékminősítő intézetek. Ezekből a tanúsítványokból bemutatunk néhányat a MINŐSÍTÉSEK oldalon. A gyártó folyamatosan fejleszti, tesztelteti és minősítteti a terméket.

Három fő funkciója van: a légtér (levegő) és az ott található tárgyak, szőnyeg (mélytisztítás), valamint szilárd felületek, burkolatok mélytisztítása és fertőtlenítése.

Valaki ezt mondta erről: a DP S8 nem drága, csak sokba kerül… ez tökéletesen fedi a valóságot! Ami drága, az a saját, a családunk, a munkatársaink, az ügyfeleink egészsége! Minden ami igazán jó annak magasabb az ára, és a DELPHIN DP S8 a méltán híres német ipar prémium kategóriás terméke! Nem véletlen, hogy a gépre 6 év Jótállás, magára a motorra 10 év garancia van, magánszemélyek számára!

Hogy mégis adjunk valami támpontot; ha ez lenne egy hat tagú nagy család (nagyszülők, szülők és két gyermek) karácsonyi ajándéka, személyenként nettó 120 eFt körül költenének.

A gép rendszeres használat mellett a válasz határozottan igen, enyhítené, sőt, akár meg  is szüntetné! Független mérések tanúsítják, hogy a DELPHIN DP S8 kiszűri a levegőből az allergén elemek 99%-át!

A válasz egyértelmű igen! Minden fajta vírust, így az un. koronavírust is kiszűri a levegőből, eltávolítja a felületekről és burkolatokról. Természetesen a vírusoknál nagyobb  mikrobákat (baktériumok és gombák), a pollent, az allergén elemeket és a por 99%-át is eltávolítja más, az egészségre ártalmas élősködőkkel együtt.

Nem, ez nem fedi a valóságot! A súlya 7,2 kg, azaz nagyjából hasonló,  a súlya, mint egy hagyományos porszívónak, ugyanakkor könnyen mozgó kerekeken gördül.

Igen, ez előfordulhat, ha túlságosan szennyezett környezetről van szó. A DELPHIN DP S8 2 liternyi sima csapvizet használ szűrésre és amikor a víz már zavaros, koszos hatású, akkor a jobb hatásfok érdekében ajánlatos vizet cserélni. Ha a gépet  1-2 óránál tovább nem használjuk vagy teljesen használaton kívül van, a vizet el kell távolítani a víztartályból.

Igen. Aromaterápiára is alkalmas a gép, de csak a DELPHIN által ajánlott illó olajok használatéért vállalunk felelősséget. Más olajok esetleg kárt tehetnek a tartályban. A DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép aromaterápiás szolgáltatása azon túl, hogy vírus- és baktérium mentesít, a jó illatú levegő kellemes közérzetet biztosít.

Igaz. A jelenleg érvényben lévő EU-s rendelkezések szering egy porszívó motorának teljesítménye nem haladhatja meg a 900 Wattot.

Mivel a DELPHIN DP S8 nem egy hagyományos porszívó, hanem légfertőtlenítő és mélytisztító berendezés, nem vonatkozik rá a kimondottan porszívókra szóló teljesítmény korlátozás.

Ez azért lehetséges, mert a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító egy csúcskategóriás, kiváló német gyártmányú termék, ami minőségi alkatrészekből, fejlett technológiával készült. Ennek alapján ad a gyártó ilyen kivételesen hosszú garancia időt.

Hagyományos belmagasság mellett, általában annyi percig kell a gépet működtetni, ahány négyzetméter a helyiség. Tehát egy 60 négyzetméter területű helyiség fertőtlenítése 60 percet vesz igénybe.

A gépet nagy ergonómiai odafigyeléssel tervezték meg. Logikus és praktikus a kiképzése, nagyon könnyen kezelhető és mozgatható. Miután nem tartalma sem porzsákot, sem szűrőket, mint az átlagos porszívók, így nagyon egyszerű a működtetése  és karbantartása!

Ha van olyan kérdése, amire itt nem talált választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel válaszolunk a kérdéseire.
VirusMentes Tisztaság, a ProAir Magyarország
Együttműködő Partnere
+36 30 298 2939
NvirusD.com