NvirusD.com

GARANCIA

A VírusMentes Tisztaság Garancia
Nálunk a garanciának két, egymással szorosan összefüggő szegmense van. Egyrészt felelősséget vállalunk és garantáljuk, hogy mindaz, ami a VírusMentes Tisztaság honlap oldalain olvasható vagy elhangzik, igaz! Garantáljuk, hogy a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító berendezésről a honlapunkon elmondottak megfelelnek a valóságnak. Garantáljuk továbbá, hogy vásárlóink számára egy, a kategóriájában egyedülálló terméket ajánlunk megvételre. És végül garantáljuk azt is, hogy vásárlóink számára minőségi ügyfélszolgálatot biztosítunk.

DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító Jótállás
A berendezésre 6 év teljeskörű jótállást vállalunk, míg a motorra 10 év garanciát adunk magánszemélyek számára. Mi a jótállás? A jótállás az eladó fokozott felelősségvállalása egy esetleges hibás teljesítésért. A jótállás kedvező a vásárló számára, mert részéről elég csak a hiba tényét bizonyítania, és a jótállásra kötelezettnek kell bizonyítania, hogy a hiba nem állt fent a termék eladásakor. Bővebben a fogalmakról itt lehet olvasni.

 DELPHIN DP S8 FERTŐTLENÍTŐ ÉS MÉLYTISZTÍTÓ GÉP
VírusMentes Tisztaság

A koronavírus mentes, kristálytiszta levegő nélkülözhetetlen eleme az egészséges életmódnak! Hová megy, ha friss, tiszta levegőt szeretne belélegezni? Természetesen a természetbe, ahol az esővel átmosott, tisztított, kórokozó és szennyeződésmentes levegőtől felüdülhet. Képzeljen el hasonló körülményeket az otthonában vagy a munkahelyén. Része lehet benne, ha DELPHIN DP S8 fertőtleníti és mélytisztítja a környezetét. Hiába táplálkozik egészségesen, sportol rendszeresen, ha szennyezett levegőt lélegez be, az egészsége veszélyben van. A tiszta, vírusmentes levegő nagyon fontos eleme immunrendszerünk jó karban tartásának, az egészségünk megőrzésének. Ha hagyományos tisztító géppel takarítunk az eredmény lehet tisztaság, de VírusMentes Tisztaság kizárólag a DELPHIN DP S8-al történő mélytakarítás után lehetséges.

DELPHIN DP S8 Tartozékok

Ez a Tanúsítvány biztosíték arra, hogy Ön egy kiváló minőségű, hosszú élettartamú eszköz birtokosa lesz, ha DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gépet vásárol

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány