NvirusD.com

DELPHIN DP S8 FERTŐTLENÍTŐ ÉS MÉLYTISZTÍTÓ GÉP

A romló környezeti hatások és táplálkozási szokások miatt az immunrendszerünk egyre kevésbé képes megvédeni bennünket a megbetegedésektől. Mit tehetünk? Először és mindenekelőtt, gondoskodjunk arról, hogy az immunrendszerünk jó kondiban legyen. Már tudjuk, fontos a helyes táplálkozás, a rendszeres mozgás és az egészséges, vírus- és baktériummentes környezet. Nos, amiben mi határozottan segíthetünk, az a mélytisztítás, valamint a koronavírus mentesítés, a VírusMentes Tisztaság elérése.

A DELPHIN DP S8  Fertőtlenítő és Mélytisztító gép képes vírusmentes, egészséges környezetet biztosítani lakásban, irodában, intézményben és minden más olyan helyiségben, ahol emberek élnek és dolgoznak. Hagyja abba a mérgező kémiai anyagokat tartalmazó tisztítószerek és a rosszul teljesítő hagyományos tisztító-takarító gépek használatát!

Hadd ajánljuk helyette a tökéletes megoldást, a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő  és Mélytisztító gépet! Ez a gép koronavírus és allergénmentes környezetet, tökéletes tisztaságot biztosít, az egészségre káros vegyszerek használata nélkül! A világ több mint 40 országában forgalmazzák, egyedülálló teljesítményével méltán vívta ki az emberek elismerését. Ha szeretne többet megtudni erről a csodálatos gépről, kérjük lépjenek velünk kapcsolatba!

MIÉRT A DELPHIN DP S8

A DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép a méltán híres német ipar egyik legfejlettebb, high-tech technológiát képviselő remekműve, amibe négy nemzetközi szabadalom van beépítve. A ProAir multifunkciós, vírusmentesítő, légtisztító és mélytisztító berendezése egyedülálló, L-lamellás vízszűrős technológiával működik, ami a vírusok, mikrobák (baktériumok és gombák), pollen, allergén elemek és a por 99%-át eltávolítja! Ezt több független, nemzetközi termékbevizsgáló tanúsítványa is igazolja. 

vírus és baktérium szám mérések

A HAGYOMÁNYOS TISZTÍTÓ GÉP

A hagyományos tisztító berendezések szinte kizárólag a por és egyéb szabadszemmel látható elemek részleges eltávolítására alkalmasak. A porszívásos, porszűrős konstrukció a felkavart por jelentős részét visszajuttatja a levegőbe. Ennek során a poron kívül veszélyes anyagok, mint penészgombák, rovar ürülékek, bőrhámsejtek és más, egészségre káros anyagok maradnak illetve kerülnek vissza a levegőbe, rakódnak le a felületeken. Ráadásul, a hagyományos tisztító berendezések képtelenek eltávolítani a koronavírust, a mikróbákat, atkákat, gombákat. Erre kizárólag az L-lamellás vízszűréses technológiával működő DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép képes!

 

VÁÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY

“… Óvodánkban féléve használjuk a Delphin berendezést és azóta jelentősen visszaesett a megbetegedő gyermekek száma! A kicsik sokkal nyugodtabbak és kevésbé nyűgösek, mint korábban, …” 

MIBEN MÁS A DP S8?

A DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép által alkalmazott technológia szükségtelenné tesz számos, a hagyományos porszívók és tisztító gépekre jellemző alkatrészeket! Nincs porzsák és nincsenek szűrük amelyeket rendszeresen tisztítani vagy cserélni kellene. A berendezés vizes közegen szívja át a szoba levegőjét, ami minden szennyeződést megköt, semmi nem juthat vissza a levegőbe, mint ahogy az, a hagyományos porszívók szűrőjén keresztül megtörténik. Az eredeti DELPHIN DP S8 vírusmentesítő és mélytisztító technológia mindazt kínálja Önnek, ami a jó közérzethez és az egészséges, koronavírus mentes környezethez szükséges.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY

“A Delphin szerintem a piac egyik legjobb takarító gépe. Nagyon erős és kiváló munkát végez, minden házimunkámat elvégezte, igaz nem volt olcsó, de még jó párt éve van, hogy ledolgozza az árát…🙂”

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY

“Tíz éve van delphinem, és imádom. Asztmás vagyok, és ez csodálatos, ahogy a vírust és más allergéneket eltávolítja. Havonta egyszer tisztítom a matracom meg a párnáimat. Félelmetesen jó.”

A DELPHIN DP S8 HÁROM AZ EGYBEN FERTŐTLENÍTŐ ÉS MÉLYTISZTÍTÓ GÉP

VÍRUSMENTESÍTÉS

Választhat, vagy belélegzi a vírust, baktériumot, pollent, allergén anyagokat tartalmazó levegőt vagy mindezt rábízza a DELPHIN DP S8-ra? Ha jót akar magának, válassza az utóbbit. Egyetlen hagyományos tisztító gép sem képes arra, hogy vírus méretű szennyező anyagokat legyen képes eltávolítani a levegőből és a felületekről. A DELPHIN igen! Ez az 1. lépés a VírusMentes Tisztaság eléréséhez.

SZŐNYEGTISZTÍTÁS


A DELPHIN DP S8 mélytisztító nem csak a szőnyegek felületéről, de a szőnyegszálak mélyéről is eltávolítja a homokot, állati szőrt, szennyező maradványokat, megtapadó vírust, baktériumot és minden más szennyeződést. Ráadásul a levegőt is „átmossa” vírus és kórokozó mentessé teszi! Ez a 2. lépés VírusMentes Tisztaság felé…

SZILÁRD FELÜLET TISZTÍTÁS

Természetesen a DELPHIN DP S8 alkalmas parketta, laminált padló, természetes kőburkolat vagy bármilyen más szilárd burkolatot nedves és száraz tisztítására is. A VírusMentes Tisztaság része a szilád burkolatokon megtapadó vírusok, fertőző mikrobák, allergének és egyéb szennyeződések eltávolítása és a felületek mélytisztítása. Ez a 3. lépés a VírusMentes Tisztaság megteremtéséhez..

HOGYAN MŰKÖDIK A DELPHIN DP S8

Hogyan működik a DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító készülék

A DELPHIN DP S8 - PLUS X AWARD DÍJAS TERMÉK!

A DELPHIN DP S8 ELNYERTE A Plus X Award DÍJAT  

A Plus X Award a világ legnagyobb technológiai, sport- és életmód-innovációs díja. A díj odaítélésével kapcsolatban ezeket írták a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gépről:

A vízszűréses rendszerrel dolgozó mélytisztító gépek a ma ismert legtökéletesebb tisztítási módszerek közé tartoznak. A DELPHIN DP S8 is ennek az elvnek megfelelően működik. Teljesen új, egyedi konstrukció. A tervezők arra törekedtek, hogy minimális alkatrész felhasználásával, a gép maximális teljesítményt nyújtson. Ez hosszú élettartamot és optimális újrahasznosítást garantál. Ezenkívül az alkalmazott négy védett szabadalom rendkívül hatékonnyá teszi a gépet. A tartozékaival együtt a DELPHIN DP S8 tökéletes fertőtlenítő és mélytisztító gép. Különösen ajánlott a gyenge immunrendszerrel rendelkezők és az allergiában szenvedők számára.

DELPHIN DP S8 Technikai Adatok

AZ ALLERGIÁS TÜNETEK EGYIK  KIVÁLTÓJA A  PORATKA

Poratka

Akár tudunk róla akár nem, az életterünk tele van poratkákkal, amik az allergiás tünetek egyik legfőbb okozója. Az erre vonatkozó nemzetközi tanulmányok szerint a gyermekek és felnőttek asztmájáért a poratkák a felelősek. Az allergiás reakció többféle módon jelentkezhet, például gyakori orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, könny- és nyálkahártya duzzanat, torokfájás, viszketés, fülviszketés, torok- és orrnyálkahártya-duzzanat és így tovább.

A poratka egy nyolclábú, szabad szemmel nem látható ízeltlábú állat. Fő tápláléka az elhalt és lehulló bőrpikkely. Az atkák leggyakoribb előfordulási helye az ágymatrac, a szőnyeg, ruházat vagy puha bolyhos játékok. Az allergiás tüneteket a poratka ürüléke váltja ki, amit alvás közben lélegzünk be. Az ürülék súlya rendkívül könnyű, a levegőben lebegve terjed, gyakorlatilag mindenütt ott van és lehetetlenség elkerülni a belégzésüket.

A DELPHIN DP S8 A PORATKÁK 99%-át ELTÁVOLÍTJA!

A szennyeződésekkel telített por több mint 90% -a levegőben lebeg, ami erős  napsugár fényében jól látható. A maradék por a felületeken telepszik meg. A hagyományos módon történő portalanítás után, a levegőben lévő por szinte azonnal belep minden felületet.

Ne felejtsük el, hogy a por telítve van vírusokkal allergénekkel és egyéb, az emberi szervezetre kártékony kórokozókkal. Hagyományos módon történő takarításkor a por jelentős mértékben visszamarad, pedig a lebegő por eltávolítása nagyon fontos az egészségünk megőrzése érdekében. A DELPHIN nem csak a látható, de a láthatatlan szennyezett port  is kiszűri a levegőből. ami nagy mértékben növeli a biztonság és komfortérzetet.

Az egészséges és biztonságos környezetet teremtő DELPHIN DP S8 különösen nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik felismerik, milyen nagy veszélynek van kitéve az immunrendszerük és ezáltal az általános egészségük a koronavírussal, a mikrobákkal és egyéb kártékony allergén elemekkel teli levegő miatt. A DELPHIN DP S8 szintén hasznos azok számára, akik krónikus allergiában vagy valamilyen más légzőszervi betegségben szenvednek. Életmentő lehet azoknak, akiknek legyengült immunrendszere nem képes leküzdeni a különböző kórokozók által okozott fertőzéseket.

A DELPHIN DP S8 GYÁRTÓJÁNAK AJÁNLÁSA

A DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gépet kimondottan az Ön számára terveztük, hogy a lehető legegészségesebb körülményeket teremthesse meg a házában, lakásában, irodájában és a munkahelyén.

Sok éves tervezés után a gép 1993-ban került piacra. Az elmúlt kilenc év vásárlói visszajelzései alapján kijelenthetjük, hogy a DELPHIN DP S8 kategóriájában egyedülálló teljesítményt nyújt.

A DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gépet ma már a világ 40 országában forgalmazzák sikerrel. Különösen büszkék vagyunk munkáltatói jó hírnevünkre. A dolgozóink gyakran mondják: Ha ennél a cégnél dolgozol, akkor többé nincs szükséged karrier-váltásra!

Ha szeretne többet megtudni a DELPHIN DP S8 Három az Egyben Fertőtlenítő és Mélytisztító gépről vagy szeretne árajánlatot kérni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba