NvirusD.com

VírusMentes Tisztaság - RÓLUNK - VírusMentes Tisztaság

A VírusMentes Tisztaság elkötelezett arra, hogy segítségére legyen azoknak, akik felismerték, hogy a legdrágább kincs az egészség, amiért saját magunk tehetünk a legtöbbet. Az egészség alapja az egészséges táplálkozás és a szervezetünkre káros tényezők, mint a túlságosan feldolgozott, rossz minőségű élelmiszer, valamint az egészségtelen levegő és környezet kerülése.

Ez utóbbi területen határozottan segítségére lehetünk az egészségtudatos, az életminőségük javításáért tenni akaróknak. Az általunk forgalmazott DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép tökéletesen alkalmas arra, hogy vírus (például a koronavírus, a az összes mutációjával együtt) és egyéb kórokozóktól mentes környezetet biztosítson.

A BLOG rovatunkat azért hoztuk létre, hogy rendszeresen publikálhassunk írásokat a helyes táplálkozás, az egészséges életmód és életkörülmények fontosságát illetően. Életünk egy jelentős részét az otthonunkban töltjük, tehát ha itt VírusMentes Tisztaságot tarthatunk, óriási lépést tettünk az egészségünk megőrzése vagy ha már elveszítettük, visszaszerzése érdekében.

Fokozott figyelmet fordítunk az ügyfélszolgálatra! Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk, a telefonhívásokat esetenként még munkaidő után is fogadjuk. Igyekeztünk minden lehetséges tájékoztatást megadni a honlapunkon a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító géppel kapcsolatban, de ha bármilyen kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

AZ EGYIK OK AMIÉRT SZÜKSÉGE VAN DELPHIN DP S8-ra

vírus és baktérium szám mérések

SZÁLLODAI MATRACTISZTÍTÁS

A VírusMentes Tisztaság szorosan együttműködik a ProAir Magyarországgal, akik Hotelstar minősítéshez szükséges tanúsítvány kiadására jogosultak. Az általános szállodai mélytisztítás L-lamellás vízszűrő technológiával történik. A mélytisztítás során kémiai tisztítószer használatára nem kerül sor és káros anyag nem kerül a levegőbe! A fertőtlenítést és mélytisztítást DELPHIN DP S8 géppel végezzük. A módszer hatékonyságát és eredményességét független hazai és nemzetközi mérések, valamint az azok alapján kiadott tanúsítványok igazolják.

🙂 Érdekli? Lépjen velünk kapcsolatba! 🙂