NvirusD.com

DELPHIN DP S8 MINŐSÍTÉSEK

Miért fontos egy termék hivatalos – harmadik fél által történő – minősítése? A termékbevizsgálás, minősítés, az adott termék biztonságosságának, megbízhatóságának és minőségének bizonyítására szolgál. A jó hírű cégek számára fontos a kockázat minimalizálása, illetve kiküszöbölése, ezért szükségük van arra, hogy egy minden szempontból független, erre szakosodott cég bevizsgálja a termékeiket. A minősítő intézmény írásban tanúsítja, hogy a termék tökéletesen megfelel a gyártó által megadott paramétereknek úgy a minőség, mint teljesítés tekintetében, továbbá eleget tesz a biztonsági előírásoknak is.

Az ezen, és a VírusMentes Tisztaság más oldalain látható, hivatalos minősítő intézményektől származó TANÚSÍTVÁNYOK bizonyítják, hogy a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gép tökéletesen vizsgázott a minősítő cégek speciális minőség-, teljesítmény- és biztonságtechnikai tesztjein!

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány
DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány

A vizsgálati eredmények egyértelműen tanúsítják, hogy ez a kiváló termék nem csak a port és a látható szennyeződéseket távolítja el a levegőből és a tárgyak felületéről, de a szabadszemmel nem látható, élő és élettelen anyagokat is. Minden hétköznapi tisztító-takarító berendezéssel csak tisztaság érhető el. Kizárólag a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító képes a VírusMentes Tisztaság elérésére!

DELPHIN DP S8

Mit jelent a VírusMentes Tisztaság?  Azt, hogy az adott élettérben semmilyen, az egészségre káros kórokozó nincs! Tehát nem lehet jelen koronavírus vagy bármilyen más vírus, baktérium, pollen és egyéb allergén elem a levegőben és a felületeken. A minőségi tanúsítványok azt bizonyítják, hogy az  L-lamellás, vízszűréses csúcstechnológiával működő DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító képes erre!

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány
DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány

A termékminősítés egy termék minőségét, megbízhatóságát és használatának biztonságosságát szavatolja a vevő számára. Az eszközök nagy része kiváló minőségű és megbízható. Ugyanakkor vannak olcsó anyagból, rossz technológiával készített berendezések is amelyeknél leginkább a gyors haszonszerzés a cél. Ezért fontos a termék minősítés, mert ez esetben a vásárló biztos lehet, hogy kifogástalan terméket vásárol. A DELPHIN DP S8 minőségét és teljesítő képességét igazoló termékminősítésekből itt most csak néhányat mutatunk be, de az érdeklődők többet is találhatnak az interneten.

Csak olyan terméket és szolgáltatást szabad megvásárolni, amely rendelkezik harmadik személy által elvégzett, hivatalos termékminősítéssel. A termék minőségi tanúsítvány a biztosíték a fogyasztók számára, hogy kifogástalan termékeket vásárol, még ha esetleg ezért magasabb árat is kell fizetnie. A termékminősítés arra sarkalja a gyártókat, hogy folyamatosan, a lehető legjobb minőségben gyártsák termékeiket. Az erre szakosodott cégek által végzett termékminősítés növeli az áruk és szolgáltatások elismertségét a piacon ugyanakkor, biztonságot jelent a vásárló számára.

DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és tisztító gép minőégi tanúsítvány