NvirusD.com

: DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Tisztító Gép a VírusMentes Tisztaság Feltétele

DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító Gép a VírusMentes Tisztaság Feltétele

A legfontosabb tudnivalók a DELPHIN DP S8 háromfunkciós fertőtlenítő és mélytisztító gépről

Ha egyetlen szóval szeretnénk jellemezni a DELPHIN DP S8 Fertőtlenítő és Mélytisztító gépet, az a szó az EGYEDÜLÁLLÓ lenne. Ha valaki túlzónak találja a jelzőt, kérjük olvassa el a cikket, ami semmi másról nem szól, mint annak bizonyításáról, hogy ez a gép a maga nemében valóban egyedülálló. Nem feltétlenül azért, mert a méltán híres német ipar terméke, hanem leginkább a technológia, ami alapján működik és a fantasztikus teljesítménye okán.

ÁLTALÁNOS BEMUTATÓ
Mielőtt a részletekre térnénk és konkrétan felsorolnánk a DELPHIN DP S8 előnyeit és felhasználhatóságának széleskörűségét, el kell mondanunk mi az, amiben ez a gép alapvetően eltér a hasonló berendezésektől. A tisztítási funkció tekintetében a legjelentősebb eltérés a hagyományos gépektől az, hogy a DELPHIN fertőtlenítő és mélytisztító nem használ az egészségre és a környezetre egyaránt káros kémiai anyagokat tartalmazó tisztító szereket! Csak és kizárólag tiszta vizet igényel mind a vírusmentesítésre, mint a mélytisztítára. Hihetetlen? Pedig így van!

Folytatva az összehasonlítást, a másik jelentős eltérés az, hogy a speciális vízszűrési technológiának köszönhetően, a DELPHIN DP S8 nem használ un. porzsákot és mechanikus szűrőket, mint az egyéb tisztító-takarító gépek. Ez utóbbiaknál két fő gond van: az egyik az, hogy mivel mechanikus szűrőkkel működnek, s emiatt a beszívott por egy jelentős része távozik a szűrőn vagy szűrőkön keresztül. Ez, még a speciális, többszűrős gépeknél is így van. Ugyanakkor, a DELPHIN egyedülálló L-Lamella vízszűrős megoldása biztosítja, hogy a beszívott anyag 99%-a a természetes szűrőnek használt vízben maradjon.

A DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gép talán legfontosabb képessége az, hogy eltávolítja a levegőből és a tárgyakról a koronavírus, a baktériumok, a gombák, pollen és egyéb allergén anyagok 99%-át! Teszi mindezt úgy, hogy egyáltalán nem használ az egészségre és a környezetre káros tisztító- és fertőtlenítőszereket!

S végül, de nem utolsó sorban említjük meg, hogy a DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gép négy különböző, sajátfejlesztésű világszabadalmat hasznosít!

TECHNIKAI ADATOK
Méret (hosszúság, szélesség, magasság)
DP S8 kocsi nélkül: 30cm x 30cm x 41cm
DP S8 kocsival: 39,5 cm x 33,5 cm x 47,5 cm
Energiafogyasztás: 100w – 1200w (A teljesítmény függ a beállított sebességtől.)
Motor fordulatszám: 22 000 fordulat percenként.

Az eddigiekben kizárólag a lényegre törően foglaltuk össze a DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gép általános jellemzőit, a működését, hogy milyen főbb funkciói vannak és megadtuk a gép fontosabb technikai adatait. A továbbiakban nézzük meg részletesebben azokat a tulajdonságokat, amelyek határozottan kiemelkedővé és egyedülállóvá teszik a DP S8-at.

FERTŐTLENÍTÉS
Köztudott, hogy a koronavírus, de minden más influenza vírus is főként levegő és érintés útján terjed. A fertőzött egyén kilégzéskor, beszélgetéskor, köhögéskor szórhatja a vírust a levegőbe. Értelemszerűen a fertőzésveszély beltéri területeken nagyobb, mivel szabad levegőn a vírusok sokkal gyorsabban szétoszlanak, így valószínűbb, hogy kisebb koncentrációban éri el a másik felet. A fertőzött egyén távozása után a levegőben percekig vagy akár órákig is maradhatnak fertőző részecskék. Ez leginkább beltéri környezetben lehet aggasztó, különösen ott, ahol nem szellőztetnek eleget és az emberek hosszasan beszélgetnek, énekelnek, erőteljesen lélegeznek.

A fertőtlenítésnek eltérő körülmények között eltérő jelentősége van. Nyilvánvalóan mások az elvárások egy műtő, mint egy lakás esetében. Szintén mások az elvárások egy hétköznapi szituációban és mások amikor egy beteg számára kell vírus és baktérium mentes környezetet biztosítani. A valamilyen szintű fertőtlenítés különösen fontos a járványos időszakokban.

A DELPHIN DP S8 egyik legnagyszerűbb és az egészség szempontjából legjelentősebb a fertőtlenítő képessége. A gyártó garantálja, a hazai és nemzetközi termékvizsgáló cégek mérési eredményei pedig tanúsítják, hogy a DP S8 eltávolítja a koronavírus  és  minden más vírus, mikroba, atka és egyéb allergén elem 99%-át a levegőből és a felületekről egyaránt! Teszi mindezt egy high-tech, L-lamellás vízszűrési technológiával, mindengéle vegyszeres tisztítószer használata nélkül!

MÉLYTISZTÍTÁS
Porallergia alatt a lakás porában felgyülemlő, vegyszerekből, baktériumokból, a házi poratka ürülékéből és egyéb, az egészségre káros anyagok által kiváltott allergiás reakciókat értjük. Az allergia hatására kialakuló makacs nátha az évek során asztmává alakulhat. Ezt a reakciót az immunrendszer váltja ki, s ilyenkor 1. típusú allergiás reakcióról beszélünk.

A DELPHIN DP S8 mindenféle allergén anyagot eltávolít a levegőből és a tárgyakról! Ennek jótékony hatása szinte azonnal jelentkezik, amit nem csak az asztmában szenvedők vesznek észre, hanem a panaszmentesek is. A por és egyéb szennyező anyagoktól mentes levegőnek olyan illata van, amilyent csak a természetben érezhetünk!

A DP S8 mélytisztító légtisztító aroma-terápiával is kiegészíthető, amivel szószerint egy erdő friss, tiszta levegője varázsolható a zárt térbe. Ez nem csak egészségügyi szempontból jelentős, de az életminőségre is rendkívül kedvező hatással van!

A háztartások túlnyomó részében porszívót, porrongyot, mikroszálas törlőt és partvist használnak tisztítására. Ha takarítás közben besüt a nap az ablakon látható, hogy a hagyományos takarítás során csak felkavarjuk a port, ami gyorsan újra rátelepszik a padlóra és a tárgyakra. A hagyományos porszívó a pornak csak egy részét távolítja el, jelentős mennyiség visszajut a környezetbe a szűrőkön keresztül. Erős fényben ez szintén jól látható.

Az elmondottakból egyértelműen következik, hogy a hagyományos porszívókkal, tisztító gépekkel lehetetlen a mélytisztítás azaz a VírusMentes Tisztaság -, de még alapos tisztaság elérése sem. Ahhoz a DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gépre van szükségünk! A DP S8 a koronavírusoktól a szabadszemmel is látható porszemekig, MINDENT eltávolít a levegőből, a matracból, a tárgyakról és természetesen a padlózatról is. Kristálytiszta, koronavírus és egyéb veszélyes kórokozóktól mentes levegőt és környezetet, varázslatos tisztaságot élvezhetünk. Minden, ilyen gépet használó tanúsíthatja ezt az állításunkat!

KINEK AJÁNLOTT
A rövid válasz: bárkinek! Kissé bővebben kifejtve, számtalan hely és szituáció van, ahol rendkívül nagy hasznát veszik a DELPHIN DP S8 fertőtlenítő és mélytisztító gépnek. Az eladási lista alapján egyértelmű, hogy a legnagyobb vásárlók az intézmények. A viszonylag magas ár miatt, az egyéni vásárlás ettől kissé elmarad.

Amikor magánszemély fontolgatja a vásárlást, az átlagosnak tekinthető négy fős család esetében vegye figyelembe a következőket
1.) A vételárat ossza el néggyel, mert mind a négyen élvezik a VírusMentes Tisztaságot.
2. Olyan német gyártmányú, négy nemzetközi szabadalmat hasznosító, high-tech gépet vásárol, amelyre 6/10 év a garancia! (Magyarországon az átlagos garancia időtartama elektromos eszközökre EGY ÉV!).
3.). Kiszámíthatatlan, hogy egy vírus és egyéb kórokozóktól és allergénektől mentes, varázslatosan tiszta környezetben mekkora összeget spórol meg azzal, hogy nagy valószínűséggel mind a négyen, hosszú időn át egészségesek maradnak!
4.) Számolja ki, hogy hat-tíz év alatt mennyit költ a takarításhoz használt, egészségre káros vegyszerekre.
5.) Adja össze a családban használt négy mobiltelefon vételárát és hasonlítsa össze a DELPHIN DP S8 árával. Azonnal rájön, hogy sokba kerül, de NEM DRÁGA. Ami valóban drága, az a családtagok egészsége!

Különösen ajánlott a DELPHIN DP S8 ott, ahol egészségi szempontból veszélyeztett személyek tartózkodnak, élnek. Ilyen például a bölcsőde, óvoda, tehát ahol kisbabák és kisgyermekek tartózkodnak huzamosabb ideig. Az ő immunrendszerük még alakult ki teljesen, ezért is van, hogy lépten-nyomon betegek. A bekerülési költség ez esetben is osztható a babák és kisgyermekek számával.

A másik nagy terület, ahol a DELPHIN DP S8 óriási szolgálatot tesz, azok a fogászatok és rendelőintézetek. Az emberek jogosan félnek, hogy kezelésük során megfertőződhetnek, ezt a félelmet szüntetheti meg a gép használata. A páciensek számára nagy megnyugvást jelent a VírusMentes Tisztaság, a kórokozóktól mentes környezet. Ha nekem választanom kellene két fogászat közül, gondolkozás nélkül amellett döntenék, ahol tökéletes a fertőtlenítés.

A DP S8 másik nagy közületi felhasználója a szállodaipar. Akár csak egy hatszobás szállodában tökéletesen kifizetődő a használata, hiszen egyetlen géppel, egymás után folyamatosan fertőtleníthetők a szobák. A szállodák esetében a gép szuper teljesítményű porszívó képességét is említeni kell, hiszen mindenféle vegyszer nélkül vírusmentesít és tisztít szőnyegeket, matracokat és egyéb felületeket.

A DELPHIN DP S8 egy valóban nagyszerű fertőtlenítő és mélytisztító gép. Messze felülmúlja a ma elérhető, hasonló kategóriájú gépek teljesítményét, ami nagyrészt a high-tech konstrukciójának, a kiváló fertőtlenítő és mélytisztító képességének, valamint megbízhatóságának köszönhető. Nem utolsó sorban annak, hogy minden más ismert géppel szemben, semmiféle kemikáliát tartalmazó tisztítószert nem használ!  A DP S8 ár érték aránya a magas bekerülési ár ellenére, kiváló!

Ha véleménye van a leírtakkal kapcsolatban, kérjük, írja le a Hozzászólás részben. Ha kérdése van, Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Source
: VírusMentes Tisztaság © Copyright 2020 NvirusD.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.